Op dit moment kunt u niet bestellen. Onze excuses voor het ongemak

5 tips voor de perfecte Ibiza outfit

5 tips voor de perfecte Ibiza outfit

5 tips voor de perfecte Ibiza outfit

 

 

“she has the soul of a gypsy the heart of a hippie and the spirit of a mermaid” 

 

Ben je ook zo gek op Ibiza mode? Ik wel! Het eiland Ibiza wordt vaak geassocieerd met het ultieme gevoel van vrijheid. Wanneer je op Ibiza rondstruint zal je gauw merken dat er een magische sfeer hangt. Dit kun je aan alles zien: toffe feesten, witte stranden met azuurblauw water, fijne restaurants en strandtenten, en natuurlijk te gekke outfits in Ibiza stijl

 

Gelukkig blijft het niet op Ibiza en kun je overal stralen in zo’n summer-proof Ibiza outfit. Maar hoe maak je nu jouw perfecte Ibiza outfit? Ik geef je een aantal tips:

 

  1. Houd het luchtig, de zon schijnt!
  2. Wit is de dominante kleur bij Ibiza mode, waardoor dat zomerse gevoel nog sterker naar voren komt.
  3. Combineer wit met pastelkleuren en turquoise.
  4. Voeg wat hippie details toe.
  5. Mixen mag!

 

Zo neem je bijvoorbeeld een kort jurkje of Ibiza tuniek en combineer je deze met shorts en stoere hippie-laarzen. Maak je outfit compleet met leuke gekleurde sieraden en een mooie zomerhoed.

 

Awesome! Jouw outfit in Ibiza stijl is af! Maar onthoud: Als je op Ibiza rondloopt vind je ontzettend veel verschillende stijlen. Het mooie van Ibiza stijl is, dat je mag dragen wat je wilt, als je er maar gelukkig in bent. Het gaat om details, en mixen. Je kunt de vrijheid nemen om jouw eigen stijl en persoonlijkheid in je outfit te leggen. Probeer eens verschillende dingen uit. Waar voel jij je het prettigst bij? Een beetje van dit, en een beetje van dat. Dat is de echte Ibiza stijl!

 

Op Tootz shop je de leukste Ibiza mode, denk aan die leuke sandaaltjes van Hot Lava, of die mooie Ibiza tuniek van Labee a Porter. De items op Tootz zijn met zorg uitgekozen zodat jij jouw perfecte Ibiza outfit kunt maken. Enjoy your hippie life!

 

0 reactie(s) op "5 tips voor de perfecte Ibiza outfit"

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!