Op dit moment kunt u niet bestellen. Onze excuses voor het ongemak

Bali moments

Bali moments

Bali is een eiland van Indonesie waar veel vakantiegangers naartoe gaan om lekker te relaxen. Dit eiland heeft heel veel moois zoals een blauwe zee, witte stranden en groene palmen. Het is niet voor niets dat het kledingmerk Hot Lava hier haar inspiratie vandaan haalt. Hot Lava gebruikt alle mooie facetten wat het eiland te bieden heeft. Dit zie je terug in de kleding van Hot Lava.

 

Hot Lava wordt fair trade gemaakt. Bij het fabricageproces komen geen kinderhanden aan te pas. De stoffen van Hot Lava kleding worden zelf ontworpen en samengesteld. De kleuren worden op een traditionele wijze gemaakt en zijn uniek. De stoffen worden met zorg uitgekozen. Deze prachtige stoffen zorgen er voor dat elke vrouw zich prettig voelt in kleding van Hot Lava.

 

Behalve het fabricageproces is het verkoopproces van de kleding ook uniek te noemen. Hot Lava beperkt zich in de online verkoop. Hierdoor blijft het merk van hoogwaardige kwaliteit en blijft de prijs stabiel. Alleen aan het einde van het zomerseizoen kun je Hot Lava items met korting kopen. Daarnaast is Hot Lava niet in alle kledingwinkels te verkrijgen en heeft Hot Lava niet meerdere verkooppunten binnen een regio. 

 

De pasvorm van Hot Lava is uitstekend. De pasvorm is afgestemd naar de Nederlandse vrouwen maten. Neem daarom de maat die je normaal gesproken draagt. De ontwerpster van Hot Lava Eline Smith zorgt ervoor dat de pasvorm tot in de puntjes klopt. Het is heerlijk om kleding te dragen die een vrouwenlichaam perfect past. Dat is nou het voordeel van een Nederlandse ontwerpster, die houdt daar rekening mee.

 

Tootz heeft Hot Lava drie jaar achter elkaar in haar collectie. De kleding van Hot Lava past perfect bij het assortiment dat Tootz voert. Alle items zijn uniek en met passie en liefde gemaakt. Alle items zijn uniek en kunstzinnig en zorgen ervoor dat je straalt.

 

Bij Tootz kun je genieten van optimale dienstverlening. Dit komt omdat Tootz persoonlijke aandacht geeft aan haar klanten. Heb je vragen over de pasvorm van de kleding van Hot Lava, neem dan contact met ons op via [email protected].

0 reactie(s) op "Bali moments"

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!