Op dit moment kunt u niet bestellen. Onze excuses voor het ongemak

Becksondergaard update

Becksondergaard update

Het is al veel te lang geleden dat ik een blog heb geschreven over het Deense fashionlabel Becksondergaard. Stom eigenlijk, want dit fashionlabel heeft zich steeds verder door ontwikkeld op het gebied van fashion accessoires. Zoals jullie weten heeft Tootz al vanaf het begin Becksondergaard in haar collectie. Becks is zoals jullie weten een Deens merk en opgericht door de vriendinnen Lis Beck en Anna Sondergaard. Samen zijn zij in 2003 het fashionlabel Becksondergaard begonnen. 

 

De items die Becksondergaard op de markt brengt zijn duurzame items gemaakt met de Scandinavische simpliciteit. De items zijn eenvoudig, maar bovenal modieus. De materialen die gebruikt worden in de items zijn duurzaam en zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen. Neem bijvoorbeeld de tote tassen, deze zijn gemaakt van 100% kantoen. Tootz heeft een ruim aanbod aan tote tassen in haar assortiment. Ook heeft Becks items zoals sleutelhangers en portemonnees gemaakt van leder. Dit leder is palingleder. Het leer van de paling is een nieuwe hype als grondstof. Becks heeft het paling leer weer op de markt gebracht. Bij Tootz vind je verschillende sleutelhangers en telefoonhoesjes van palingleer. 

 

Het grootste aanbod aan sjaals vind je bij Tootz. Becksondergaard is groot geworden met haar sjaals. De sjaals van Becks vind je in drie soorten en maten. Bijvoorbeeld de meest verkochte sjaal die voor 50% bestaat uit wol en 50% uit zijde. Deze sjaal is het meest populair onder vrouwen die van stijl en kwaliteit houden. Becks brengt ook katoenen sjaals op de markt. Deze zijn iets kleiner en zijn in aanschaf voordeliger. De katoenen sjaals hebben vaak ludieke prints en worden het meest gedragen door de jeugd. Ook heeft Becks zijde sjaals. Deze sjaals hebben een vierkant model en zijn van 100% zijde. Deze sjaals worden gedragen door vrouwen boven de 50 jaar. Rol de zijde sjaal op en draag hem met een strik of knoop om je nek. De zijde sjaal worden geleverd in cadeaudoos en zijn een echt geschenk om te geven aan iemand die je lief hebt.

 

Becksondergaard is een mooi merk waarbij de klant kan genieten van kwaliteit en een echte eyecatcher voor in de garderobe. Veel mensen maken nog steeds complimenten over een sjaal die ik uit de collectie van drie jaar geleden heb. De sjaals kun je het beste niet wassen, maar beter uithangen buiten om te luchten. Bij Tootz geniet je van gratis verzending binnen de Benelux. Als je buiten de Benelux woont betaal je een kleine bijdrage aan verzendkosten. Heb je vragen over de items van Becksondergaard, neem dan contact met ons op via [email protected]

0 reactie(s) op "Becksondergaard update"

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!