Op dit moment kunt u niet bestellen. Onze excuses voor het ongemak

City girls

City girls

Als city girl wil ik er altijd goed uitzien. Of ik nu boodschappen ga doen of een terrasje ga pakken met vriendinnen in de stad. Ik vind het belangrijk om er goed en verzorgd uit te zien. Hiervoor hoef ik echt niet alles uit de kast te trekken. Een leuk jurkje van Labee a Porter bijvoorbeeld. 

Het voordeel aan een jurkje vind ik dat je outfit meteen af is. Combineer er een leuk slippertje onder en een leuke tas. Mijn zomerse ibiza outfit heb ik binnen 5 minuten uitgezocht. 

 

Als ik een jurk van Labee a Porter draag dan combineer ik er een paar leuke slippers onder. Ibiza slippers hebben hierbij mijn voorkeur. Daarnaast zorg ik voor een leuke tas of een ibiza clutch. Mijn voorkeur in de zomer gaat uit naar rieten tassen. Of clutches waar riet in is verwerkt. Hiermee creëer je de echte ibiza look. 

 

In een outfit van Labee a Porter voel ik me op en top vrouw. Er zijn dagen dat ik mij minder comfortabel voel. Soms heb je als vrouw wel eens last van een dipje. Dan is het fijn om kleding te dragen waar dat ene vetrolletje niet goed in te zien is. De ibiza kleding van Labee a Porter heeft een goede pasvorm. Ik vind zelf dat het niet tekent of ordinair valt. Hierdoor zie je er altijd degelijk en verzorgd uit. Ik ga jullie nu vertellen wat ik verder aan mijn verzorging doe naast het dragen van de kleding van Labee a Porter. 

 

Deze verzorging heb ik niet meegeteld in mijn kwartiertje aankleden. Maar ik zorg er in de zomer altijd voor dat mijn teennagels netjes gelakt zijn. Dit doe ik zelf bij een zaakje in den Bosch. Daar neem ik tegelijkertijd een ontspannende stoelmassage. Mijn teennagels laat ik altijd gellakken. Toevallig heb ik ze nu in de kleur roze, maar mint vind ik ook een hele mooie kleur. 

Bij een outfit van Labee a Porter vind ik het fijn om mijn haar op te steken. Dit doe ik door een knot te dragen en een paar losse plukken haar te creëren voor een lossere look. Een klein beetje mascara en blush maken je ibiza outfit voor de dag helmaal af.

 

Ik hoop dat jullie bij het lezen van deze blog inspiratie hebben gekregen voor het samenstellen van jullie ibiza outfit. Het samenstellen van een ibiza outfit hoeft niet moeilijk te zijn.  Shop bij Tootz de ibiza kleding van Labee tegen 40% korting. Daarnaast genieten klanten van altijd gratis verzending. 

 

0 reactie(s) op "City girls"

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!