Op dit moment kunt u niet bestellen. Onze excuses voor het ongemak

Droomreis

Droomreis

In maart heb ik mijn droomreis naar Marrakech gemaakt. Voor een ibiza shoot heb ik gebruik gemaakt van de mooiste locaties die als achtergrond konden fungeren. De natuur en de stad zelf waren een perfecte shoot locatie voor alle ibiza mode die ik had meegenomen. 

Een koffer vol ibiza jurken, ibiza armbanden, ibiza tassen. Een overvolle koffer met de mooiste ibiza artikelen. Mijn vriendin Janna heeft model gestaan, want ik ben helaas nog steeds niet mijn kilo's van de zwangerschap kwijt.

 

De medina

De medina van Marrakech dat is waar alle magie ontstaat. Ons geluk was dat wij midden in de medina verbleven in een va de mooiste optrekjes van Marrakech. Ons Riad heet Riad Slitine, opgezet door een fransman met allure. Deze fransman heeft alles in tact gehouden van het historische pand en daar een prachtig Riad in gemaakt. Het Riad kent veel binnenplaatsen, uitstekend om onze ibiza mode te shooten. Ben je benieuwd naar een filmpje van onze reis, ga dan naar ons youtube kanaal.

 

Ibiza mode

Ibiza mode is nog steeds de mode stijl van hip Nederland en veel andere landen. Zoiezo voor iedereen die graag op vakantie gaat naar ibiza is deze mode uitermate geschikt. Maar in Marrakech heb ik ook veel hippie mensen gezien. Ibiza mode is ook in Marrakech erg in trek.
Wat ik bijvoorbeeld niet wist is dat Marrakech in 1970 een van de grootste hippie steden was van de wereld. Op elke hoek van de straat zie je dat het hippie tijdperk zijn sporen heeft nagelaten. Denk bijvoorbeeld aan de vele restaurantje en cafeetjes die biologische detox theeverkopen, gekleurde kussens op de grond hebben en waterpijpen op tafel hebben staan. 

 

Riad Slitine

Ondanks de drukte en het feit dat je in een vreemde stad rond loopt, voelde ik me er wel veilig. 

Na een dag had werken tijdens een shoot verlang je naar de oase van rust.

En die veiligheid heb je ook echt nodig. Daarom kan ik iedereen aanraden te overnachten in Riad Slitine. Het is een sprookjesachtig Riad en heeft de rust van het platteland.

 

Volg je ons?

Mocht je geïnteresseerd zijn in de ibiza mode die ik in mijn webwinkel Tootz verkoop, neem dan een kijkje op deze speciaal ontwikkelde ibiza pagina! Vind je het leuk om mijn fashionfoto’s te bewonderen en de reizen die ik heb gemaakt, volg mij dan op Instagram!

 

0 reactie(s) op "Droomreis"

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!