Op dit moment kunt u niet bestellen. Onze excuses voor het ongemak

Hot Lava: het feel good merk voor Ibiza mode!

Hot Lava: het feel good merk voor Ibiza mode!

 

Hot Lava: het feel good merk voor Ibiza mode!

Het modemerk Hot Lava bestaat inmiddels alweer een tijdje, en is nog steeds erg populair onder de Ibiza en boho shoppende vrouw. Ik zal je wat meer vertellen over dit vrolijke en inspirerende merk. 

 

 

Hot Lava is opgericht door Eline Smith

 

In 2001 werd het merk opgericht door Eline Smith. De Smith familie haalt inspiratie uit plekken rond de hele wereld tijdens de mooie reizen die gemaakt worden, denk bijvoorbeeld aan Bali. Gefascineerd door verschillende culturen, mode en sieraden maakt Hot Lava prachtige kleding; slippers, Ibiza tunieken, dip dye jurken, jumpsuits in Ibiza stijl en natuurlijk prachtige sieraden. Zo waan jij je in no time een Ibiza look, gewoon op de Hollandse stranden. Het hoofdkantoor van Hot Lava zit in Den Haag, de collectie wordt door Hot Lava ontworpen en van hoogwaardige en fairtrade basismaterialen met zorg gemaakt in Indonesië. Hiermee onderscheidt Hot Lava zich van andere merken. De familie Smith probeert hiermee de ‘love for life’ spirit over te brengen: made with love, wear with joy! 

 

Het bedrijfsproces van ontwerp tot aan de arbeidsomstandigheden in de naaiateliers gebeurt op fairtrade basis, wat ik zelf wel zo belangrijk vind. Alle Hot Lava kleding en sieraden worden op kleine schaal met veel zorg gemaakt. Heb je de mooie tunieken in turquoise en pastelkleuren al gezien? Zo mooi, helemaal Ibiza stijl! Toch zijn de collecties betaalbaar waardoor de prijs-kwaliteit verhouding enorm goed is te noemen.

 

Hot Lava is een merk waar veel vrouwen rond de wereld tegenwoordig naar op zoek zijn: authenticiteit en elegantie. Daarom streeft Hot Lava ernaar om te groeien en uit te breiden! Daarbij is het belangrijk dat alle producten met de hand gemaakt worden in een eerlijke omgeving. Gegarandeerd een ‘feel good’ factor voor de mensen die het maken én voor vrouwen die het dragen!

 

Ben jij ook fan geworden van de collectie van Hot Lava en krijg je er al zomerkriebels van? Ik was al fan vanaf het eerste uur van dit mooie merk en vind het helemaal bij de Ibiza stijl passen!

 

Tootz heeft de Hot Lava collectie sinds 2013 in haar collectie. Hierbij is hoogwaardige kwaliteit zeer belangrijk, maar het moet ook een kunstzinnige uitstraling hebben. Ook dit jaar heeft Tootz het meest uitgebreide assortiment van Hot Lava. De leukste mode koop je direct online bij Tootz.nl, altijd gratis verzending!

 

 

 

1 reactie(s) op "Hot Lava: het feel good merk voor Ibiza mode!"

marian op 23 Jan 2017
wow prachtig! ik heb helmaal zin in de zomer! Reageer op deze reactie

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!