Op dit moment kunt u niet bestellen. Onze excuses voor het ongemak

Hot Lava kleding online

Hot Lava kleding online

Hot Lava kleding is ibiza kleding waar ik me erg comfortabel in voel. De kleding van Hot Lava wordt ontworpen door Eline Smith. Eline ontwerpt de ibiza kleding met passie en liefde. Het spreekt voor zich dat alle kleding van Hot Lava fair trade wordt geproduceerd. In de fabrieken op Bali wordt alles met de hand gemaakt. De stoffen worden zorgvuldig uitgekozen en alles wordt naar Nederlandse pasvorm gemaakt. Hot Lava kleding is kleding van kwaliteit. De stoffen ademen en er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen.

 

Tootz heeft nu drie jaar Hot Lava in haar collectie. Elk jaar koopt Tootz Hot Lava in. Het is elk jaar moeilijk om te kiezen welke items in de Tootz collectie komen, want alle items verdienen een plekje in de online webwinkel van Tootz. Tootz heeft dit jaar wederom mooie aztec blousjes, ibiza tunieken, ibiza sandalen, ibiza jurken van Hot Lava in haar collectie. Ook volgend jaar heeft Tootz een uitgebreide collectie van Hot Lava. 

 

Er zijn nog een aantal items waar we nog veel maten van op voorraad hebben. Is er nog een tuniek of een jurkje die je mee wilt nemen op jouw ibiza vakantie, pak dan nu die kans. Ook heeft Tootz leuke items van Hot Lava in de sale. Niet alleen jurkjes, maar ook sieraden. Combineer bijvoorbeeld een leuke buddha ketting op je ibiza jurkje. Of een paar aztec armbandjes die mogen niet aan je ibiza outfit ontbreken.

 

Bij Tootz kun je genieten van vaste klanten korting en gratis verzending. De code voor de vaste klanten korting is ‘beachgirl’. Je korting van 10% wordt meteen geactiveerd. Tootz heeft altijd gratis verzending binnen de Benelux. En woon je buiten de Benelux dan rekenen we maar € 3,-. Alle klanten buiten Europa betalen een kleine verzendkosten vergoeding van € 6,-. 

Let op, wil je het product retour sturen, dan zijn de verzendkosten wel voor de klant. Zorg ervoor dat het items aangetekend geretourneerd wordt. Mocht het pakketje kwijt raken, dan is het altijd verzekerd. 

 

0 reactie(s) op "Hot Lava kleding online"

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!