Op dit moment kunt u niet bestellen. Onze excuses voor het ongemak

Hot Lava slippers: parels voor je voeten!

Hot Lava slippers: parels voor je voeten!

Hot Lava is een van oorsprong Nederlands merk (opgericht in 2001) dat geweldige handgemaakte zomerkleding en accessoires maakt. Helemaal in Ibiza stijl en om in weg te dromen op het strand! Wat is er nou leuker om van de zomer op mooie hippe Hot Lava slippers te paraderen over de boulevard? Of je steelt gewoon de show op een doordeweekse zonnige dag in de stad. Ik ben er fan van! 

Geïnspireerd door prachtige plekken 
Elk jaar wordt de collectie groter en hoe meer ik er zie, ik meer ik ervan ga houden. De Hot Lava slippers zijn ware pareltjes voor je voeten! De eigenaren van Hot Lava werden door hun vele reizen rondom de wereld geïnspireerd geraakt door alle verschillende culturen en hun prachtige handgemaakte mode. Ze vonden de borduursels, prints en verschillende accessoires prachtig om te zien. Eline Smith, de oprichtster van Hot Lava, verblijft een paar weken per jaar op Bali om de collectie samen te stellen. De Hot Lava slippers worden gekenmerkt door prachtige kleuren en materialen, kralen, steentjes, schelpen creativiteit en gedetailleerde afwerking. Geïnspireerd door exotische en kleurrijke invloeden uit verre oorden onderscheidt Hot Lava zich hiermee van andere merken. 

Love for life 
Ook probeert dit Ibiza merk haar 'love for life' spirit over te brengen op haar klanten door vooral met hoogwaardige natuurlijke en fairtrade producten te werken. Daar houd ik van! Alle Hot Lava kleding en sandalen worden op kleine schaal en met veel zorg gemaakt in goede omstandigheden. Hot Lava werkt met passie en liefde voor producten die door bijzondere mensen gemaakt worden. En ondanks deze exclusiviteit zijn de producten toch betaalbaar. 

Zomercollectie Hot Lava 
De collectie van Hot Lava bestaat ook dit jaar weer uit prachtige tunieken, maxidresses maar dus ook fantastische sandalen, Hot Lava slippers en accessoires. Het ziet er weer vrolijk en kleurrijk uit. Mooie sandalen afgewerkt met schelpjes, kraaltjes en kwastjes, ik vind ze geweldig. I want them all! 

Gelukkig is de zomer dichtbij. Ook al zo’n zin om in de mooie Hot Lava slippers rond te lopen in de zon? Bekijk hier snel de collectie. Made with love, wear with joy!

0 reactie(s) op "Hot Lava slippers: parels voor je voeten! "

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!