Op dit moment kunt u niet bestellen. Onze excuses voor het ongemak

ibiza mode

ibiza mode

Ibiza kleding is de kleding die je meeneemt in je koffer op vakantie. In principe zou ik het liefst het hele jaar in ibiza kleding lopen, maar helaas staat het klimaat in Nederland dat niet toe. Ibiza kleding is vrije tijds kleding waar je je comfortabel en op en top vrouw in voelt. Ibiza kleding is kleding dat je combineert met elkaar. Bijvoorbeeld op je ibiza outfit combineer je een stoere lederen tas, of een paar stoere sandalen en een hoed. Combineren met ibiza kleding kan zo veel en zo vaak je wilt. Niets is te gek.

 

De ibiza mode stamt af van het eiland ibiza. De hippies in de jaren 60 hebben deze kledingstijl ge├»ntroduceerd. Deze mode werd ook veel gedragen in Amerika namelijk de stad San Francisco. Op deze twee locaties heeft de hippietijd zich voornamelijk afgespeeld. 

Ibiza mode wordt vandaag de dag nog steeds gedragen en heeft door de jaren heen een aantal ontwikkelingen ondergaan. Over de hele wereld wordt ibiza mode gedragen. En waar vraag is is aanbod. Over heel de wereld wordt daarom ibiza mode geproduceerd. Vooral op Bali zijn verschillende kleding fabrieken gespecialiseerd in het fabriceren van ibiza kleding. Hier wordt ibiza mode op een eerlijke wijze gemaakt. Fair trade dat is waar ibiza mode voor staat.

 

Het is niet alleen ibiza mode dat graag gedragen wordt door de Nederlandse vrouw. Zoals ik al zei heeft ibiza mode door de jaren heen verschillende ontwikkelingen ondergaan. Wat dacht je van boho mode, indian stijl of bali stijl? Dit zijn allemaal vertakkingen van de ibiza mode die in de jaren 60 is ontstaan. 

 

Bij Tootz kun je verschillende stijlen ontdekken en shoppen. De verschillende stijlen worden met zorg ingekocht. Tootz houdt er rekening mee dat de items op een eerlijke manier gemaakt zijn. De producten worden met zorg verzonden naar de klant. Bevalt het product niet dan kan de klant het product in ongebruikte staat retourneren. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen via [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

0 reactie(s) op "ibiza mode"

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!