Op dit moment kunt u niet bestellen. Onze excuses voor het ongemak

Ibiza mode, veelzijdig en hip

Ibiza mode, veelzijdig en hip

Zoveel gezichten het prachtige eiland Ibiza heeft, zoveel gezichten biedt ook de mode die hier is ontstaan. Bij Ibiza denk je aan zon, zee, strand en vrijheid en blijheid. Vandaar dat dit veelzijdige eiland zo populair werd bij hippies en sindsdien heeft het altijd zijn vrijzinnige karakter behouden. Een hele modecultuur is hier zelfs uit voortgekomen. Over de hele wereld zie je nu vrouwen in lange witte jurken met veertjes in hun haar en meisjes met leren armbandje en cowboylaarsjes. Ibiza mode valt moeilijk te typeren, het heeft een gypsy look, een stoere uitstraling en een levendige vrolijkheid. Het is een uniek en onafhankelijk gevoel.
 

Natuurlijke accessoires
Bij Ibiza mode denk je ook gelijk aan producten die gemaakt zijn van natuurlijk materiaal. Dat geeft het net iets extra’s. Het aanbod is onuitputtelijk en deze kledingcultuur is niet compleet zonder de beroemde accessoires. Je herkent het gelijk, bijvoorbeeld de duizenden soorten armbandjes van goud, zilver, touw of hout en met schelpen of leer. Dik of dun. Gevlochten of kleurrijk. Ibiza accessoires zijn verkrijgbaar in alle mogelijke combinaties, zodat je altijd een persoonlijke stijl kunt ontwikkelen.

 

Flash Tattoo
In plaats van tastbare accessoires kun je ook kiezen voor alleen zichtbare accessoires. Je laat het alleen maar op je huid plakken en daar is het dan, de flash tattoo. Het blijft ongeveer vier tot zes dagen zitten en het heeft als voordeel dat je even geen dure sieraden hoeft te dragen. Als je naar een trendy feest gaat, laat dan een flash tattoo aanbrengen en het is net of je echt arm- of enkelbandjes draagt. Verras je omgeving en wees origineel.

Met of zonder veertjes
Haarveertjes horen bij Ibiza mode als ‘love and peace’ bij een hippie. De meeste vrouwen dragen de veertjes in een bandje die ze om hun hoofd doen. Dat kan in de club maar ook gewoon in het dagelijkse leven. Zo val je nog eens op. Haarveertjes kun je ook zonder bandje in je haar ‘klikken’ en je hebt ze in allerlei soorten, maten en kleuren. Makkelijk hierbij is dat je ze tussendoor even uit kunt doen. Als je bovendien geen zin hebt in veertjes, dan is het een even leuk idee om alleen een haarband te dragen.

 

Oneindige diversiteit
Van suède of riet, met of zonder motieven, je kunt het zo gek niet bedenken of Ibiza mode biedt wel een tas die je altijd al had willen hebben. Sommige zijn versierd met touw, veren en vlechten, andere hebben weer een Mexicaans patroon. Het aanbod is eindeloos en dat geldt voor alles wat met Ibiza mode te maken heeft, zoals oorbellen, hoeden, korte rokjes, strandlakens, sjaals en cowboylaarsjes. Om die laarsjes kun je dan weer bootbelts doen, dit zijn fraai gemaakte  leertjes met schelpjes en andere accessoires.

0 reactie(s) op "Ibiza mode, veelzijdig en hip"

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!