Op dit moment kunt u niet bestellen. Onze excuses voor het ongemak

Labee ibiza mode

Labee ibiza mode

Labee a Porter een vrouwenlabel met elegantie en allure. Een ibiza mode label van een wel heel bekend gezicht, namelijk de ontwerpster Charlotte Labee. Waar kennen we Charlotte Labee eigenlijk van? Charlotte Labee werd in 2018 Miss Universe Nederland. Met haar blonde lokken werd ze 18e van de wereld. Het leuke is dat Charlotte op alle foto’s van haar ibiza mode label heeft geposeerd. Zoals je kan zien ziet Charlotte er geweldig uit en staat de ibiza kleding haar fantastisch!

 

Bij Tootz kun je de complete collectie van Charlotte Labee vinden. De ibiza collectie van Charlotte bestaat uit ibiza jurken, ibiza tops, ibiza tunieken en ibiza shortjes. Alle ibiza items zijn fair trade gemaakt en hebben fantastische stoffen. De stoffen ademen en je voelt je er super comfortabel in. De prints die in de items van Labee zijn gebruikt zijn zelf ontworpen. Verschillende prints zie je in verschillende items terug.

 

Heb je binnenkort een zonnige vakantie geboekt? Dan raad ik je echt aan een ibiza item van Labee te bemachtigen. Zelf heb ik de Avanti tuniek. Dit is een wijdt vallende tuniek met ruffle aan de onderkant en aan de mouwen. De mouwen lopen wijdt uit en ook bij je buik valt de tuniek wijdt. Ik vind dat zelf erg prettig omdat mijn buikje na mijn zwangerschap nog niet helemaal weg is. Daarnaast is het een luchtige tuniek, waarin ik niet zweet en me vrij voel.

Ibiza mode voor elke vrouw, dat maakt Labee a Porter mogelijk. Welk postuur je ook hebt, in de brede kledingcollectie van Labee a Porter vind je altijd een ibiza item dat bij je past.


Het is leuk als je bij Tootz online komt kijken. Wist je trouwens dat pakketjes binnen de EU gratis naar je verzonden worden? Daarnaast kun je genieten van 4 weken retourrecht. Mocht je vragen hebben over een product dan kun je ons mailen en bellen. Tot ziens bij tooz.nl

 

Groetjes,

Monique

0 reactie(s) op "Labee ibiza mode"

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!