Op dit moment kunt u niet bestellen. Onze excuses voor het ongemak

Online sale Labee a Porter

Online sale Labee a Porter

Labee a Porter is echt een van mijn lieveling merken. In de jurken van Labee voel ik me heel comfortabel. Labee a Porter is opgericht door Charlotte Labee. Charlotte is miss Nederland geweest en is een echte onderneemster. Charlotte heeft er voor gezorgd dat de hele Labee collectie aangepast is aan de pasvorm van de Nederlandse vrouw. Maar twijfel je aan een maat dan kan je altijd met Tootz contact opnemen bij vragen. Maar over het algemeen, koop de maat die je normaal gesproken draagt.

 

Fair trade label

Labee a Porter bestaat nu een aantal jaren en wordt in verschillende landen verkocht. Het is ibiza kleding voor elke vrouw. Of je nu houdt van degelijk of meer sexy, Labee a Porter heeft ibiza kleding voor elke vrouw in haar collectie. Naast het brede assortiment van Labee besteed Labee veel aandacht aan de kwaliteit van haar ibiza items. Elk item is met passie en liefde gemaakt. Hierbij komen geen kinderhanden aan te pas. De stoffen worden met zorg uitgezocht of zelf ontworpen. De ibiza kleding van Labee is uniek met een fair trade productie en een betaalbare prijs.

 

Leuke kortingen

Op dit moment is de ibiza kleding van Labee a Porter bij Tootz online afgeprijsd tot wel 40%. Heb je altijd die ibiza tuniek willen kopen, maar had je niet genoeg geld, dan is dit je kans! 

Ibiza kleding hoeft niet duur te zijn. Hier houdt Tootz altijd rekening mee tijdens haar inkoopproces. Daarnaast geeft Tootz altijd standaard vaste klanten korting van 10%. Gebruik de code beachgirl en je korting wordt meteen geactiveerd. Daarnaast kun je bij Tootz profiteren van gratis verzending als je binnen de Benelux woont. Woon je niet binnen de Benelux, dan rekent Tootz een hele kleine verzendkosten vergoeding. 

 

Vragen

Ibiza kleding van Labee koop je bij Tootz. Voor vragen kun je contact opnemen met [email protected] of 030-2606060.

0 reactie(s) op "Online sale Labee a Porter"

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!