Op dit moment kunt u niet bestellen. Onze excuses voor het ongemak

Waarom Labee a Porter zo’n fantastisch merk is

Waarom Labee a Porter zo’n fantastisch merk is

Ken je het merk Labee a Porter al? Het is begin 2015 opgericht door de Nederlandse ontwerpster Charlotte Labee. Zij creëert vier keer per jaar een veelzijdige en kleurrijke collectie ibiza mode die niet in je garderobe mag ontbreken! Charlotte Labee ontwerpt kleding voor iedere vrouw en heeft daarbij een duidelijke misse: elke vrouw zich mooi laten voelen. Want de maatschappij verwacht veel en tegenstrijdige dingen van vrouwen. Ze moeten sterk zijn, maar ook kwetsbaar. Lief, maar ook krachtig. Slim en sexy, maar vooral niet te veel van een van de twee. Met de slogan ‘BE A WOMAN’ promoot Labee het vrouw-zijn in al haar vormen; dochter, echtgenote, moeder, vriendin, collega. Zij ziet die vrouw in jou. Een vrouw die mooi is, op elke manier. Want welke rol je ook vervult, is er één ding altijd hetzelfde: jij bent vrouw! En dat mag je voelen, elke dag. Laat zien dat je een vrouw bent en vier dat! Labee laat zich hierdoor inspireren en creëert fantastische collecties ibiza mode om de dagelijkse levens van vrouwen niet alleen iets mooier maar ook makkelijker te maken. Denk aan die mooie ibiza tuniek, die je in de zomer draagt als jurkje, maar die ook heel leuk is boven een broek. 

 

“I feel like I have to fight like a man, think like a man, talk like a man, walk like a man – and even dress like a man.”

 

I am not a man. I am a woman.

 

Labee a Porter staat voor schoonheid, kracht, vrouwelijkheid en inspiratie. Wist je dat de kleding van Labee ook nog eens met de hand gemaakt is? Het is fair trade, van hoge kwaliteit, zacht en comfortabel. Fantastisch toch? 

 

Bij Tootz shop je de mooiste items van Labee a Porter. Bekijk de collectie. Welk item is jouw favoriet? Laat het me weten in de comments!

 

0 reactie(s) op "Waarom Labee a Porter zo’n fantastisch merk is"

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!