Op dit moment kunt u niet bestellen. Onze excuses voor het ongemak

De 7 leukste sieraden trends voor 2017

De 7 leukste sieraden trends voor 2017

Sieraden. Ze bestaan al eeuwen, en wij bij Tootz zijn er dol op! Het versieren van je lichaam met sieraden is waarschijnlijk zo oud als de mensheid. Vroeger werden er stenen, schelpen en tanden aan elkaar geregen om een mooi sieraad te maken. Dit sieraad werd dan als ketting om de hals gedragen. Toen de kunst van het smelten van metaal werd uitgevonden, was de edelsmeedkunst geboren. Tegenwoordig hebben we gelukkig een hele hoop andere mogelijkheden en trends, waardoor we helemaal los kunnen gaan op het gebied van sieraden. Er zijn dan telkens ook weer een heleboel nieuwe trends te ontdekken. Benieuwd naar de sieraden trends van 2017? Je leest ze hieronder!

 

Oversized

De afgelopen tijd hebben we veel minimalistische sieraden gezien. Daar blijft het niet meer bij. Dit seizoen zullen grote sieraden domineren. Denk vooral aan grote oorbellen. Of de statement necklace, die een mooie comeback maakt. Groot, opvallend en kleurrijk. Je kunt proberen de rest van je outfit rustig te houden qua sieraden maar je kunt de sieraden ook lekker gecombineerd dragen. Armbanden, kettingen en ringen tegelijk, je kunt helemaal all out gaan met je sieraden. Net wat je leuk vindt.

 

Arm cuffs

De naam zegt het al. Dit sieraad is voor om de armen. En als het aan de designers ligt, mogen die wel een beetje extra opvallen dit jaar. Met een arm cuff dus, of twee. Leuk!

 

Kleurig en boho

De trend in sieraden is op dit moment opvallend, groot en kleurrijk. Veel sieraden zijn uitbundig met veel kleur, kralen en versiersels. De Ibiza en boho stijl is hier zeker in terug te vinden, dus die stijlen zullen we veel gaan zien.

 

Chokers

Yes, we kennen hem al een tijdje, maar we zien hem nog steeds: de choker. Na het zien van veel dikke chokers in velvet en zijde, zien we wat dunnere chokers in de lente en zomer van 2017. Wat subtieler dus!

 

Hoops

We zien dit jaar steeds meer trends van de jaren 90 terug. Zo ook deze jaren 90 oorbellen trend: hoops, ofwel grote oorringen. Die zijn deze zomer weer helemaal hot. Ga voor mooie ronde hoops, of draag ze juist in een andere vorm, zoals een ster of een hartje. Misschien heb je ze zelfs nog ergens onderin je sieradenkist liggen. Dat is helemaal mooi.

 

Art school

Een andere trend dit seizoen is art-school achtige sieraden. Je maakt een waar kunstwerk van je outfit met deze sieraden. Hoe je ze kunt herkennen? Strakke lijnen, grafische vormen en bijzondere, innovatieve materialen. 

 

Minimalistisch

Zijn deze bijzondere art-school en kleurrijke Ibiza sieraden nu helemaal niets voor jou? Geen probleem. Ook minimalistische sieraden zijn nog steeds helemaal hot. Denk aan een oor versierd met allemaal kleine oorknopjes en subtiele zilveren armbandjes. Tof!

 

Wat is jouw favoriete sieraden trend dit jaar? Houd je van de vrolijke Ibiza sieraden of ben je meer van het minimalisme? Bij Tootz shop je de mooiste sieraden voor elk moment! Kijk bijvoorbeeld eens naar de mooie handgemaakte sieraden van Sadeza, en de kleurrijke armbanden van B.Loved. Time to shine!

 

0 reactie(s) op "De 7 leukste sieraden trends voor 2017"

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!