Op dit moment kunt u niet bestellen. Onze excuses voor het ongemak

witte zandstranden

witte zandstranden

Ken je dat gevoel dat je soms even aan de sleur wil ontsnappen? Even weg van alle zorgen en ontvluchten naar een tropisch eiland? Ik heb dat gevoel regelmatig. Het donkere druilerige weer van Nederland ben ik soms echt zat. Het enige waar ik dan naar hunker is de zon, witte zandstranden en vrolijke mensen om me heen. Ik krijg altijd veel inspiratie van op vakantie gaan. Op vakantie krijg ik altijd nieuwe idee├źn voor mijn webshop en wat voor een ibiza mode ik weer kan verkopen voor het volgende jaar. Elk jaar wil ik mijn klanten opnieuw verassen. 

Het belangrijkste voor mij is klanten gelukkig maken met een mooi ibiza item. Het leukste is als je een mailtje krijgt van een klant waarin in staat hoe blij ze zijn met de service van Tootz en het artikel.

 

Ibiza mode maakt niet alleen mijn klanten blij, maar veel meer vrouwen. De reden waarom veel vrouwen er blij van worden is omdat het vele kleuren heeft en allerlei details waar je vrolijk van wordt. Elk jaar wordt er weer nieuwe ibiza mode ontworpen door fashiondesigners zoals Hot Lava, B.Loved, Labee a Porter en Jacky Luxury. Dit jaar had de ibiza mode veel pommetjes en kwastjes in haar ontwerpen. Het is elk jaar weer een verrassing hoe de nieuwe ibiza mode er uit gaat zien.

 

Ibiza mode bestaat uit verschillende ibiza items zoals tops, broekjes, jurken, tunieken en sandalen. Maar bij Tootz kan je naast deze items ook hippe ibiza oorbellen, armbanden en sjaals vinden. Bij Tootz shop je het complete ibiza assortiment online en worden de items altijd gratis verzonden. 

Bij Tootz kunnen klanten genieten van een perfecte dienstverlening. Daarom verzendt Tootz de items gratis, kunnen de klanten genieten van 4 weken retourrecht en krijgen klanten 100% hun aankoopbedrag terug.

0 reactie(s) op "witte zandstranden"

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!