Op dit moment kunt u niet bestellen. Onze excuses voor het ongemak

Bekende Nederlanders

Bekende Nederlanders

Ben jij ook helemaal Hot Lava fan? En ben jij benieuwd welke BN’ers er allemaal in Hot Lava lopen? Hier komt een opsomming van echte Hot Lava liefhebbers!

 

Op nummer 1: Beertje van Beers. Wie kent Beertje van Beers niet. Beertje is tv presentatrice en dankt haar bekendheid aan haar mooie uiterlijk en slanke figuur. Beertje is van Indonesische afkomst. De kleding die zij van Hot Lava draagt staat haar werkelijk geweldig. Beertje is vaak gespot in de Hippie Metal tuniek. Deze is tevens te koop bij Tootz, nu voor een klein prijsje!

Ook is Beertje gespot in de Strapless Lace jurk van Hot Lava. Ook de Hot Lava Strapless Lace is nu bij Tootz voor een klein prijsje verkrijgbaar.

 

Op nummer 2: Loretta Schrijver. We kennen Loretta natuurlijk allemaal van het tv programma Koffietijd. Loretta is een vrolijke verschijning met een mooie ronde maat. Loretta is gespot in de Hot Lava Electric. De Hot Lava Electric is een tuniek met een recht model. De hals is verfraaid met gekleurde en houten kralen. De Electric en de Italy tuniek van Hot Lava zijn uitermate geschikt voor vrouwen met ronde vormen.

Dat Hot Lava gedragen wordt door BN’ers is niet voor niets. De ibiza kleding van Hot Lava heeft namelijk een perfecte pasvorm en kwaliteit. De stoffen van Hot Lava worden met zorg uitgezocht en gecontroleerd na productie. Hot Lava maakt het meest gebruik van de stof rayon voile. Dit is een stof die zacht aanvoelt en niet zweet in de zomer. Daarnaast garandeert Hot Lava dat alle ibiza items fair trade worden gemaakt. Bij de productie komen geen kinderhanden aan te pas.

 

Tootz heeft het breedste assortiment aan Hot Lava kleding in haar collectie. Als vaste klant van Tootz kan je altijd profiteren van 10% aankoopkorting. Profiteer van deze korting door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Bij Tootz kunnen klanten ook genieten van gratis verzending ongeacht de ordergrootte. Bij vragen over kleur of pasvorm kun je het gemakkelijkst contact opnemen via mailadres [email protected]

 

0 reactie(s) op "Bekende Nederlanders"

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!