Ibiza mode Tootz 2018

Ibiza mode Tootz 2018

Hallo allemaal,

 

Na lang van de radar verdwenen te zijn met onze blogs mag ik nu eindelijk weer iets voor jullie schrijven. Het is precies het moment om weer een kijkje te nemen in de mooie webshop van tootz.nl. Want bij tootz.nl shop je de leukste items voor de zomer met korting. Daarnaast kun je ook genieten van gratis verzending ongeacht de order grootte.

 

We hebben in de webshop leuke ibiza mode speciaal voor jou geselecteerd. Of je nu van aarde tinten of fleurige ibiza tinten houdt we hebben het allemaal. 

In jouw ibiza mode mag je je mooi en comfortabel voelen. Als je op zoek bent naar iets unieks dan ben je voor je ibiza mode bij Tootz op het juiste adres.

 

Tootz verkoopt verschillende modellen ibiza kleding namelijk: ibiza jurken, ibiza tunieken, ibiza tassen, ibiza accessoires etc. We hebben speciaal voor jou de webshop in zomerse sferen om getoverd. 

 

Heb je de uitgebreide ibiza collectie van dit jaar al gezien? Neem gerust een kijkje voor jouw ibiza kleding op deze pagina.

 

Ibiza kleding hoef je niet alleen op ibiza te dragen. Heb je een andere bestemming op het oog dan ibiza dan is de kleding uit onze webshop ook uitermate geschikt voor jou. De jurkjes in onze webshop zijn bijvoorbeeld van een stof gemaakt die tijdens warme dagen heerlijk aanvoelt. Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor het item dat je draagt niet klam aanvoelt. 

 

Tijdens de inkoop van de ibiza items wordt er rekening gehouden met kwaliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat het unieke items zijn, items die niet in elke winkel verkrijgbaar zijn. Tootz staat voor exclusiviteit. Dit streven wij na door bij unieke designers in te kopen en niet bij grote groothandels waar jan en alleman een pas voor kan aanvragen.

 

We zien er op toe dat elk item fairtrade wordt gemaakt, dit vragen wij aan de fabrikant. Fabrikanten leveren overigens steeds vaker foto’s toe van het productieproces. Dit doen ze helaas nog niet allemaal. 

 

Als je bij Tootz besteld weet je waar je aan toe bent. Bevalt het product niet, stuur het dan in ongebruikte staat terug. Na ontvangst zorgt Tootz dat 100% van het aankoopbedrag terug gestort wordt op je rekening. 

 

Op dit moment hebben we een leuke actie. We geven op dit moment 10% korting weg op elke aankoop. Gebruik de code: ibizavibe en je korting is geactiveerd. Let er op dat je een kleine i intoetst als je je telefoon gebruikt, want anders is er een kans dat ons systeem de code niet herkent.

 

We wensen je een hele fijne zomer toe en veel plezier met shoppen. Mocht je vragen hebben, dan kun je ons het beste mailen via [email protected]. Wij beantwoorden de mail binnen 4 uur. 

 

Groetjes,

 

Het Tootz team

0 reactie(s) op "Ibiza mode Tootz 2018"

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!