Op dit moment kunt u niet bestellen. Onze excuses voor het ongemak

Ibiza outfit

Ibiza outfit

Hallo allemaal, vinden jullie net als ik dat de zomer veel te laat begint? Hebben jullie ook al je Hot Lava items gewassen en gestreken in de kast hangen, klaar om te dragen? Ik kan niet wachten tot het lekker warm weer is en ik mijn sandalen van Hot Lava kan aantrekken. Ik heb mijn teennagels al geknipt en gelakt. Ik heb deze zomer gekozen voor mint groen. Mint groen is mijn favoriete kleur en past zo mooi bij de Buli sandalen van Hot Lava. De kralen van deze ibiza sandalen hebben een parelmoer effect en schitteren beeldig in de zon. De ronde lijnen op deze ibiza sandalen doen je denken aan wuivende golven in een warme oceaan. 

 

Mijn perfecte Hot Lava outfit

Maar de sandalen van Hot Lava zijn niet de enige juweeltjes die ik voor dit zomerseizoen klaar heb liggen. Ik heb namelijk mijn ibiza outfit klaar en gestreken in mijn kast hangen. Dit jaar heb ik voor mijzelf de sk jeans rok van Hot Lava uitgekozen en daar bovenop de witte Bibi blouse van Hot Lava. Ik vind de sk rok zo’n mooie kleur hebben. De jeans kleur is echt een rustige kleur blauw. De blauwe stof is overigens verfraaid met wit borduursel, echt heel prachtig. Als je nog geen ibiza mode voor dit seizoen in je kast hebt hangen, dan kan ik je deze ibiza rok van Hot Lava echt aanbevelen. De Bibi blouse combineer ik boven de sk rok. De Bibi blouse van Hot Lava is een blouse die wijd valt bij de buik, maar ook bij de schouders en armen. Je kan de blouse trouwens over je schouders dragen voor een extra elegante look. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik iets aangekomen ben na mijn bevalling en die wijde contouren van deze blouse me wel bevallen.

 

Complete ibiza collectie

Ibiza mode is nog helemaal hot dit jaar. Dus als je dit jaar helemaal uit je dak wil gaan met de juiste ibiza mode dan kan je dit jaar zeker nog je slag slaan bij tootz.nl

Dit jaar hebben we de meest complete collectie van Hot Lava. We hebben niet alleen nieuwe collectie, maar ook gouwe ouwes uit de vorige collecties van Hot Lava. Dus als jij zo graag nog een oud modelletje wil shoppen tegen gunstige prijzen kom dan kijken op onze Hot Lava outlet page. Deze pagina bevat alle Hot Lava items van oudere collecties. Zelfs op onze outlet page blijf je genieten van gratis verzending en mag je de items binnen onze retour termijn retourneren. 

Mocht je vragen hebben over een Hot Lava item, aarzel dan niet om ons te mailen op te bellen [email protected] of 030-2606060. Tot snel bij tootz.nl!

0 reactie(s) op "Ibiza outfit "

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!