Op dit moment kunt u niet bestellen. Onze excuses voor het ongemak

Labee a Porter

Labee a Porter

Tootz heeft sinds het vooraar 2016 een nieuw Nederlands modelabel in haar collectie. Het nieuwe Nederlandse label heet Labee a Porter en is opgericht door Charlotte Labee. Charlotte Labee is op 20 jarige leeftijd Miss Nederland geweest. Charlotte is beeldschoon met haar blondharige lokken. U zal haar vast nog van tv herkennen. 

Charlotte heeft zich altijd geïnteresseerd in fashion en business en heeft daarom het modelabel Labee a Porter opgericht.

 

Labee a Porter is een merk voor vrouwen die van houden van kwaliteit en uitstraling. Labee is een merk dat elk seizoen een adembenemende collectie heeft. De pasvorm van labee a porter is  uitmuntend te noemen. Alle maten zijn zoals je van de Nederlandse s, m, l, xl mag verwachten. 

De producten die labee op de markt brengt zijn tal van fashion items. De mooiste eyecatchers heeft Tootz voor u in de collectie. Er wordt in de items gebruik gemaakt van prachtige stoffen en kleuren. Bent u op zoek naar een prachtige tuniek, jurk, broekje, top of trui voor het voorjaar of zomer? Tootz heeft een uitgebreide collectie voor u in de webinkel die altijd gratis naar u verzonden wordt.

 

Toen ik in augustus 2015 kennis maakte met labee a porter viel mij meteen op dat er gewerkt werd met liefde en passie. En dat willen zij ook uitstralen naar hun leveranciers en klanten. Het is heerlijk om vrouw te zijn. Wees niet bang om een gekleurde jurk uit de kast te trekken. Geniet van het leven en laat dat zien. Dit is ook waar Tootz voor staat, leef het leven en met een beetje kleur vrolijk je de wereld vanzelf op.

 

Zoals vaste klanten van Tootz gewend zijn hebben we een breed assortiment van Ibiza en boho mode. Tootz vind het belangrijk dat haar klanten voor een mooie prijs een kwalitatief goed product kunnen bestellen. Tootz geeft haar vaste klanten naast gratis verzending ook nog eens 10% korting op de gehele collectie. Gebruik in de zomer de code ‘ibizagirl’ en uw korting wordt meteen geactiveerd en gratis verzonden. 

 

Alle Ibiza mode bij Tootz wordt fairtrade gemaakt. Dit betekent dat er geen kinderarbeid aan te pas komt. Tootz informeert bij haar leveranciers altijd in welk land en fabriek de items worden geproduceerd. Alle items zijn gemaakt met liefde. Kom je een item op de website tegen die bij Tootz duurder is geprijsd dan bij een concurrent? Laat het ons dan weten. Wij passen meteen de prijs aan en voor uw oplettendheid ontvangt een een klein presentje. 

 

 

0 reactie(s) op "Labee a Porter"

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!