Op dit moment kunt u niet bestellen. Onze excuses voor het ongemak

Mijn kledingkast

Mijn kledingkast

Heb jij ook zo zin in de zomer? Zin om je kast open te trekken met allemaal mooie ibiza items? Ibiza mode met vrolijke kleuren, speelse details en luchtige stoffen. Mijn kledingkast is al klaar voor de zomer. Ik heb al mijn ibiza mode gewassen en gestreken. Nu wordt het tijd dat het mooi weer wordt.

 

Mijn favoriete merk 

Mijn favoriete ibiza merk kunnen jullie vast wel raden. Ibiza mode van Hot Lava is het label dat ik het liefst draag. De collectie van Hot Lava is wederom dit jaar veelbelovend. Wat dacht je van deze Bahia ibiza top? Maar Hot Lava heeft ook veel mooie ibiza jurken, ibiza rokken en ibiza sandalen. Vooral de Hot Lava sandalen zijn een echte eyecatcher voor onder je ibiza outfit.

 

Ibiza jurken

Zelf draag ik het liefst ibiza jurken. Ibiza jurken vallen namelijk lekker wijdt. Vooral rond mijn buik vind ik het fijn als mijn jurk niet te strak zit. Ibiza jurken van Hot Lava heb je in vele modellen. Dit jaar heeft Hot Lava bijvoorbeeld de Talamanca jurk. Deze jurk is elegant maar valt lekker wijdt en heeft sierlijke mouwen met ruffle. Deze jurk heeft Tootz in twee verschillende prints in de collectie, namelijk de lily rose print en de water lily print. 

 

Fairtrade, eerlijke mode

In mijn kledingkast heb ik voornamelijk fairtrade ibiza mode hangen. Fairtrade betekent dat het eerlijk gemaakt is zonder kinderhanden. Ook vind je in mijn kledingkast veel handgemaakte items uit verre landen. Welke items heb jij uit verre landen meegenomen die je absoluut niet kan missen deze zomer?

 

De service van Tootz

Wist je dat je bij Tootz kunt genieten van gratis verzending binnen de Benelux? Woon je in Duitsland of een ander EU land, dan rekenen we maar € 3,95 aan verzendkosten. Bij Tootz geniet je van 4 weken retourrecht en 100% je aankoopbedrag terug bij retour sturen.

Dus kijk in onze online ibiza mode webshop! Enjoy your hippie life!

 

Groetjes Monique van Tootz.nl

0 reactie(s) op "Mijn kledingkast"

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!