Op dit moment kunt u niet bestellen. Onze excuses voor het ongemak

On my way to Moraira!

On my way to Moraira!

On my way to Moraira! Daar ga ik dan op reis naar Moraira. Mijn gezin (vriend en zoontje 10 maanden) laat ik achter, ik mis ze nu al. Maar het kan geen kwaad om er als moeder even tussen uit te gaan. Tijd voor jezelf en gezellig met vrienden bijkletsen. 

 

Mijn beste vriendin is onlangs geëmigreerd naar Spanje en is met haar vriend en hondje gaan wonen in Moraira. Samen runnen zij een complex met luxe vakantie villa's. Deze vakantie villa’s zijn allen uitgerust met een royaal terras met ligbedden en een zwembad. Ik mag deze vakantie genieten bij mijn vriendin die tevens in een van de vakantie villa’s verblijft.

 

Ik heb me zo verheugd op deze vakantie. Mijn koffer heb ik natuurlijk gepakt met geweldige ibiza items. Want als je de eigenaar bent van tootz.nl laat je een plekje vrij voor een paar fantastische ibiza items. Deze ibiza mode ga ik voor jullie op de mooiste plekjes vastleggen. Deze foto’s gaan je  doen verlangen naar een sensationele vakantie. Maar ik zal tijdens deze trip ook filmpjes maken, dus volg mij op youtube!

 

Zoals ik je vertelde heb ik een deel van mijn koffer ingepakt met de mooiste ibiza mode. Ik heb verschillende items van Labee a Porter, Hot Lava, Jacky Luxury en Tootz in mijn koffer gedaan. Ook heb ik speelse details uit onze festival collectie meegenomen. De festival look vind ik de nieuwe ibiza mode. Ofwel de items zijn afkomstig uit India, toch noemen mensen het ibiza mode, mode die tijdens festivals gedragen wordt. Neem eens een kijkje op onze festival page!

 

Sinds kort heeft Tootz een eigen India collectie. Zoals jullie weten heeft Tootz al eerder Indiase items in haar collectie gehad. Maar deze India collectie is nog mooier en beter van kwaliteit. 

In de collectie van Tootz vind je verschillende banjara bags, banjara headbands, Afgaanse riemen en felgekleurde pompom. 

 

Ook kun je ons volgen op onze instagram page. Like onze page en je kunt mijn story volgen via je mobiele telefoon. Check de laatste foto’s en blijf op de hoogte van de hotste items!

 

Zie je snel bij tootz.nl and remember ‘Enjoy your hippie life’!

0 reactie(s) op "On my way to Moraira!"

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!