Op dit moment kunt u niet bestellen. Onze excuses voor het ongemak

Mix & Match

Mix & Match

Iets moois en nieuws

Het is een heerlijke ochtend, ik ben al vroeg uit de veren, want ik wordt wakker door het gefluit van de vogeltjes buiten. Yes, het is weer voorjaar! Ik ben een echte fashionchick en ben daarom blij dat we de koude en natte dagen gedag kunnen zeggen. Het is tijd voor een beetje zon. 

Ik vind het leuk om jullie daarom te vertellen over de nieuwe armbanden collectie van Tootz. Deze armbanden worden op maat gemaakt en worden met de hand gemaakt. Tijdens het bestellen kun je zelf gemakkelijk je polsomvang opmeten. Lees daarom nauwkeurig de instructies. 

 

Mix & match

Deze armbanden die Tootz maakt zijn dus fairtrade gemaakt en daar houden wij van! 

De armbanden zijn volgens de laatste ibiza mode trends ontworpen. Tijdens dit ontwerp is er rekening gehouden met de keuze aan materialen en bedeltjes. Deze hippe ibiza armbanden zijn namelijk verkrijgbaar vanaf € 5,-. Mix en Match verschillende armbanden bij elkaar en je creëert je eigen bijzondere set. Je kunt er ook nog een trendy horloge bij dragen!

 

Fairtrade
Zoals ik al zei zijn de ibiza armbanden met zorg ontworpen. De materialen bestaan uit natuursteen, hout en keramiek. Deze natuurlijke grondstoffen zorgen voor de echte ibiza look en passen daarom perfect bij je zomerse ibiza outfit. De meeste mensen denken dat het duur is om bijpassende sieraden bij een outfit te kopen, maar dat hoeft dus helemaal niet zo te zijn. 

Een houten ibiza armband met klos koop je al voor € 5,- en de keramiek armband is van dezelfde prijs. Een lederen armband met bedel koop je al voor € 7,-. Daarbij kun je ook nog bijpassende ibiza oorbellen kopen, deze zijn slecht € 7,-. Je kunt dus een hele mooie set samenstellen voor een mooi prijsje. Ook erg leuk om cadeau te geven, want op verzoek pakken we de bestelling ook graag voor u in. 

 

Service

Wij verzenden altijd de artikelen gratis naar u toe. Bent u niet tevreden? Dan heeft u het recht binnen 14 dagen de artikelen aan ons te retourneren en krijgt u 100% uw aankoop bedrag terug.

0 reactie(s) op "Mix & Match"

Plaats een reactie

Naam:


Voer de onderstaande code in:

Bericht:
Note: HTML niet toegestaan!